Leírás

Az iOttie Easy One Touch 4 Dash és a szélvédőre szerelhető telefon tartó segítségével vezetés közben biztonságban maradhat . Ez az univerzális okostelefon-megoldás egyedülálló, egyszerű egygombos mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi az okostelefon egyszerű csatlakoztatását és eltávolítását egyetlen kézmozdulattal. A készülék szuper erős tapadókorongjával gyorsan és biztonságosan rögzítheti a tartót, míg egy teleszkópos kar segítségével megtalálhatja okostelefonjának tökéletes helyzetét autójának műszerfalán vagy szélvédőjén. Univerzálisan kompatibilis az összes okostelefon méretével.

A TERMÉK JELLEMZŐI: KÖNNYEN EGY KÉSZÜLÉSI ZÁR / KIBOCSÁTÁS: A szabadalmaztatott Easy One Touch mechanizmus lehetővé teszi a gyors egy kézzel történő nyitást és zárást.

BEÁLLÍTHATÓ MEGTEKINTÉS: Az újonnan megtervezett teleszkópos kar 4 és 6,5 hüvelyk között nyúlik el, és 225 fokos ívben elfordul, optimális helyzetben.

UNIVERZÁLIS SZERELÉS: Az összes telefon- és tokkombinációt 2,3 hüvelyktől 3,5 hüvelykig tartja.

ERŐS KIVÉTEL: Az egyszer használatos műszerfal tárcsa és az újrafelhasználható tapadókorong kombináció kiváló tapadási szilárdságot kínál.

ALJTALP: A tartó a bölcső alján oldalról oldalra, felfelé és lefelé állítható, vagy eltávolítható az okostelefonok és a bármilyen méretű tokok megtartásához.

DRIVESMARTER APP: A GPS helymeghatározó rendszerrel ellátott iOttie DriveSmarter alkalmazás segít megtalálni járművét ott, ahol utoljára parkolt.

                              https://www.tripleclicks.com/20858143/detail?item=611898

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Internet work