[Többfunkciós intelligens óra]: Tárcsázza az óra SIM -kártyáján vagy Bluetooth -on keresztül, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Ülő emlékeztető, Alvásfigyelés, Üzenet -emlékeztető (szöveges, telefonos és egyéb alkalmazás -értesítésekből), Kameravezérlők, Zenelejátszók, Riasztás óra, elvesztésgátló, hangrögzítő és így tovább. Az intelligens óra használata után ez a Bluetooth -óra megkönnyíti és kényelmesebbé teszi az életét.


[Hosszú élettartamú akkumulátor]: Nagyobb kapacitás, hosszabb élettartam. A teljes feltöltés csak körülbelül fél órát igényel, és a készenléti idő teljes teljesítményével akár 5-7 nap is lehet. Mi pedig egy extra csereakkumulátort biztosítunk ehhez a Bluetooth okosórához, soha ne aggódjon amiatt, hogy nincs áram a Bluetooth okosórán.

[Széles kompatibilitás és stabil kapcsolat]: A Topffy intelligens óra Bluetooth V4.0 technológiát alkalmaz a telefon csatlakoztatásához. Az akár 33 láb csatlakozási tartomány alacsony jelkésleltetést garantál. Ez az intelligens óra pedig teljes mértékben kompatibilis a piacon lévő összes Android telefonnal és Apple IOS telefonnal. Mint az iPhone, Samsung, Nexus, Huawei, HTC, Sony, LG, Google Pixel, ZTE, OPPO, XIAOMI, Motorola és így tovább.

[Kényelmes és tartós Bluetooth intelligens óra]: Rozsdamentes acél felület, precíziós laminálási eljárás, Nano TPU85 anyagú óraszíj, izzadásgátló matt felület, ergonomikus domború kialakítás és puha szíj, amelyek kényelmesebbé teszik a viseletet. Egyedülálló vízálló kivitel, jó a szabadtéri tevékenységekhez. Az intelligens óra 1,22 hüvelykes TFT LCD 2.5D radian kapacitív érintőképernyővel is rendelkezik, amely 240*240 képpontos felbontással teszi tisztává és fényessé a képernyőt.

[Ez egy szép ajándék!] Ez egy új frissített android/iOS okosóra, olyan sok funkcióval, könnyen használható, megvásárolhatja ezt a telefonórát magának, gyermekének, szüleinek, szeretőjének és barátainak. Ne aggódjon az értékesítés utáni problémák miatt, indoklás nélkül nyújtunk életre szóló visszatérítési szolgáltatást.

Műszaki adatok:
SIM kártya Frekvencia: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Hálózat és csatlakoztatási lehetőségek: Csak 2G hálózat

* Surface Treatment Technology: rozsdamentes acél huzal rajz Elsődleges szín
* CPU: MTK6261D
* Súly: 1.76oz / 50g
* Méretek: (9,65 x 1,57 x 0,49) " / (24,5 x 4 x 1,25) cm
* LCD: 1,22" hüvelykes TFT nagyfelbontású LCD
* Felbontás: 240 x 240 képpont
* Frekvencia: 360 MHz
* Képernyő: OGS kapacitív érintőképernyő
* Bluetooth: Ver 3.0
* Camera intelligens karóra: 1.3M
* Az akkumulátor a SmartWatch: 380mAh-polimer akkumulátor
* Bluetooth kapcsolat Készenlét:> 1 hét;
* Kapacitás: 128M+64M; Max. 32 GB támogatás TF memóriakártya (nem tartozék a termékhez)
*G-érzékelő: Támogatja a lépésszámláló elemzését, Ülő emlékeztető, Alvásfigyelés; Anti-lost; Távoli Take Picture
* Kompatibilitás: Support IOS 7.0 és újabb, Android 4.2 és újabb
* Nyelv: angol, orosz, német, lengyel, francia, holland, olasz, spanyol, portugál, kínai, héber, görög, perzsa, magyar, cseh

Package List :
* 1 x V8 Smartwatch
* 1 x USB kábel


Ez az ip67 vízálló, nem zuhanyozhat vagy úszhat 

  
1, Mivel ez az óra csak a 2G internetet támogatja. Tehát az internetet igénylő funkció nem könnyen használható.
2, Nincs APK az IOS telefonhoz, így öt funkció nem szinkronizálható az IOS telefonnal (1. Anti-elveszett, 2. Üzenet emlékeztető, 3. Notifier, 4. Távoli kamera, 5. Bluetooth zene), de minden más funkció normálisan használható, mint a funkció, amely nem igényel apk -t és Bluetooth telefonhívások szinkronizálását.
Az Android telefon támogatja a leírás összes funkcióját.
 https://www.tripleclicks.com/20858143/detail?item=610932


 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Internet work